Sunday, 22 April 2012

before act , think !


tgh mlm pun mc juga stress . sudah stress bru cri blog ..
biasanya tuh , blog ku ni di pinggir ja gitu .. :'D
ok , mari dgr kata hatiku ..

emph , ak tggu DIA pai jam 2 ...
mau tau DIA di mana ? ... Semporna sana .
buad apa ? ak tau kmu tau juga bnda apa y ada disana tuh ..
erm . dia bilang balik malam ni juga ..
HAHA . yala tu . 
bole bgtw ak mcm mana mo percaya lelaki ?
semua sama ja ! 
suka buad perempuan nagis kan ? :')
Line disana xbagus kunu ..
asal ku msg pending jaaa ~ 
xtau la . skg ni xpandai dlvered sda ooh ..
 supaya apa la tuh ...
tau ka knp ak bgni ? sebab ak risau ba bodo ! 
na . xpandai faham kan ?
i just wondering apa y akan blaku kalu dia dtempat ku . 
HAHA . #Karma !
punyala ! 
kesimpulan apa lagi aku bole buad ya supaya ak xsakit hati .
seriously , ak xpercaya dia .
oiii lelaki ko dgr ka ? 'AKU TAK PERCAYA KAU' ! 
huh . sebelum dia jalan ak mmg rasa sumtink not rite .
ak tau ak akan mengGILA bgni ...
bila ak smpai msg dia bgtw y ak xmau dia pegi ..
itu bersebab . ak ikut kata hati .
hmp . pa bole buad ko ttp pegi . :')
yayah , mau sgt berseronok ..
go ahead . 
tengok la skg apa jadi ...
aku tgh tggu reason dari DIA .. :)
HAHA . paling-2 dia ckp ..'Hp abis batery..' 'xda line , sory..'
pastu so on . sory n sory n sory ! #Bosan ! 
ada sesapa ka bole bgtw ak apa y patut ak buad sekarang , ak msg call pun xda guna juga !
dlam fikiran aku , dia sdg berFOYA-2 . HAHA
dlm fikiran ak k ? n KEPERCAYAAN ku suda hilang 100% :')
punyala . sakithati ! 
ermp . ak rasa mo break ! T.T
think before act . HAHA . xbole FIKIR sda ya . 
sorry !


for HIM :
ak benci ko sgtsgt skg nii . ak xtau apa ko buad ,
mo maafkan ko ? sorry , mgkin tida ! 
sakit hati sgt . 
semua pun bole berlaku ... T.T 
very dissappointed dgn ko . SANGAT ! 
ak suda bgi warning awal2 . sblum ko jln ke sana .
ak mmg rasa xkena . ak xmau ko pegi n itu 1st tym ak ckp terang-2 .
tpi , ko ttp pegi juga .
so , ini ko dpt , PUAS HATI ?! oOo

kbaii ! 


Ty fer read :] ily

Copyright©100% hak milik Mrsbunny!