Sunday, 22 April 2012

before act , think !


tgh mlm pun mc juga stress . sudah stress bru cri blog ..
biasanya tuh , blog ku ni di pinggir ja gitu .. :'D
ok , mari dgr kata hatiku ..

emph , ak tggu DIA pai jam 2 ...
mau tau DIA di mana ? ... Semporna sana .
buad apa ? ak tau kmu tau juga bnda apa y ada disana tuh ..
erm . dia bilang balik malam ni juga ..
HAHA . yala tu . 
bole bgtw ak mcm mana mo percaya lelaki ?
semua sama ja ! 
suka buad perempuan nagis kan ? :')
Line disana xbagus kunu ..
asal ku msg pending jaaa ~ 
xtau la . skg ni xpandai dlvered sda ooh ..
 supaya apa la tuh ...
tau ka knp ak bgni ? sebab ak risau ba bodo ! 
na . xpandai faham kan ?
i just wondering apa y akan blaku kalu dia dtempat ku . 
HAHA . #Karma !
punyala ! 
kesimpulan apa lagi aku bole buad ya supaya ak xsakit hati .
seriously , ak xpercaya dia .
oiii lelaki ko dgr ka ? 'AKU TAK PERCAYA KAU' ! 
huh . sebelum dia jalan ak mmg rasa sumtink not rite .
ak tau ak akan mengGILA bgni ...
bila ak smpai msg dia bgtw y ak xmau dia pegi ..
itu bersebab . ak ikut kata hati .
hmp . pa bole buad ko ttp pegi . :')
yayah , mau sgt berseronok ..
go ahead . 
tengok la skg apa jadi ...
aku tgh tggu reason dari DIA .. :)
HAHA . paling-2 dia ckp ..'Hp abis batery..' 'xda line , sory..'
pastu so on . sory n sory n sory ! #Bosan ! 
ada sesapa ka bole bgtw ak apa y patut ak buad sekarang , ak msg call pun xda guna juga !
dlam fikiran aku , dia sdg berFOYA-2 . HAHA
dlm fikiran ak k ? n KEPERCAYAAN ku suda hilang 100% :')
punyala . sakithati ! 
ermp . ak rasa mo break ! T.T
think before act . HAHA . xbole FIKIR sda ya . 
sorry !


for HIM :
ak benci ko sgtsgt skg nii . ak xtau apa ko buad ,
mo maafkan ko ? sorry , mgkin tida ! 
sakit hati sgt . 
semua pun bole berlaku ... T.T 
very dissappointed dgn ko . SANGAT ! 
ak suda bgi warning awal2 . sblum ko jln ke sana .
ak mmg rasa xkena . ak xmau ko pegi n itu 1st tym ak ckp terang-2 .
tpi , ko ttp pegi juga .
so , ini ko dpt , PUAS HATI ?! oOo

kbaii ! 


Ty fer read :] ily

Saturday, 14 April 2012

mind ur own business !


k lama tida update entri . 
xda msa y sesuai .. tpi , msa nii la masa y ak rasa ssuai sgtsgt ! 
masa utk luah apa y ak rasa SEKARANG ! 
sbnrnyaa ak ada terFIKIR mau call org nii skg ...
tpi , confirm la dia kena makihamun oleh ku ..
save kredit gk . ko bca gk nii nt kan ppoan ? tpi , lau dia sdar la y ak ckp nii dia !
okei lets start .
wahai manusia , knplah kamu nii suka sgt JAGA TEPI KAIN org ya ? 
pelis la , ak ndk pernah gngu hidup kamu ... lau kamu rasa ak gngu hidup kamu sekali pun ,
ckp la dpn-2 ... sng cerita kan ? 
ko sama kawan mu n adikmu la juga sama seja . 
len kli , da pa-2 y ko mau tauuuuu sgt , tyk ak laaa ! 
xpaya mo tyk tuuu org , ak xkan CURANG ba bodo ! 
ko plak y risau . atau kau mmg mo ak ma dia putus kan ????
HAHA . negativenya fikiran ku kan ? 
tpi , sbnarnyaaa mmg etu y ak fikirkan .
kenapala ak bole kenal ma org mcm kamu nii kan ?
i mean u GIRL ! 
huh . lelaki y ak ckp tu ak stakat MINAT ja k ? 
adaka itu salah ? ak suka dia ka ? 
ohya ! lagi satu , jan pura-2 baik didepan ba .... 
bila dibelakang byk la misi mu mau jatuhkan ak kan ?
ko sedar jua dengan namanya KARMA kan ?
so , ko mau ka apa y ak rasa ni kena balik ma kau ? 
ba , Ak doakan semoga apa y kamu buad dkat ak nii kena balik dkt kamu mulut longkang ! 
ekutkan hatiku nii mcm ak mo bunuh ja sampah-2 mcm kamu nii ba ! 
ni kali la . mulai hari ini ,. ak xmau kenal ma kamu lagii ,.
ak cuba ba berbaik ma kamu , tapi , tguk la ... ini joo y ak dapat . 
huh . slama nii  mang ak nda puas hati ma kau ba nii .
ANTi sgt bila dgr boi ku sebut nama mu .
:) skg kau tau kan ? ba . sudah . jaga tepi kain sendiri . 
ermmmm . mcm kalau kau sedar sda y ak ckp nii kau kan ? 
msg/call ja ak ya ? eh ! ko ada keta ba kan ? jumpa la ak .. :)
kc settle nii masalah DEPANDEPAN ba penyibukk ! 
kbaiiii .

kepada sayang ku y dikasihi ....
  sorry lau tindakan ku nii  buad kau panas .
yala , kawan y kau sayangi sangat nii kan ak ambush diblog ku .
:) apa bole buad la . iLOVEyou syg . HAHA . 
teruknya ak kan ? sabar la , kau y memilih utk pilih ak ..
knp dulu xpilih sii dia y perfect nii .. aaaalaaa !~ 
mcm suda terlambat ba berpaling tadah . ;D

Ty fer read :] ily

Copyright©100% hak milik Mrsbunny!